Figyelmébe ajánljuk
ny

Haladó folyamatszervezési, hatékonyságnövelő tréningek is. Kérjük érdeklődjön.

Ismertető letöltés
Nincs ideje most végigolvasni vagy szeretné elküldeni munkatársainak is? Töltse le az ismertetőnket, kattintson ide.

Egyéb szolgáltatásaink
Ha megismerkedne cégünk egyéb termékeivel és szolgáltatásival is akkor nézze meg a www.sensact.com weboldalt.

Keressen meg bennünket
Köszönjük, hogy meglátogatta weboldalunkat. Érdeklődés esetén hívja munkatársunkat a következő telefonszámon: 06-1-205-3968 vagy irjon e-mailt a szimulacio@sensact.com címre

Információ: 06-1-205-3968
 

 
 

Ezt a weboldalt a SENSACT Kft. üzemelteti (www.sensact.com)

       
     
Bemutatkozás
A Sensact Kft célja, hogy minőségi tanácsadási, szoftverfejlesztési és oktatási tevékenységet folytasson. Olyan megoldások kívánunk szállítani ügyfeleink részére, amelyek valódi hatékonyságnövekedést és mérhető pénzügyi előnyöket eredményeznek.

Az alapítók sokéves felsővezetői tapasztalattal rendelkeznek multinacionális környezetben, mind helyi, mind regionális pozíciókban. Erre alapozva munkatársaink a valódi üzleti életben tapasztaltakat felhasználva végzik tanácsadási tevékenységüket, és erre épülnek szoftverfejlesztéseink is. Tapasztalataink szerint ez a megközelítés azt eredményezi, hogy ügyfeleink részére valódi hasznot hozó megoldásokat tudunk biztosítani.

A fentiekben ismertetetett ajánlatunk a hatékony folyamatszervezés cégen belüli elfogadását segíti elő egy egyedi, 1 napos tréningen keresztül és szervesen illeszkedik a folyamatszervezési tanácsadási tevékenységünkhöz.

 
Copyright 2004-2013 SENSACT Kft. All rights reserved
Kezdőlap | Részletek | Letöltes | Kapcsolat | Cégünkről